Új lakó

2011.02.21. 10:59

Flat Eric mindig nagy sztár volt nálam. Aki nem tudná, honnét ismerős ez a sárga izé, azt emlékeztetem, hogy anno a Levi's hozta életre pár reklám erejéig, 99'ben mindenki úgy bólogatott a suliban, ahogy Eric.

Teljes megőrülés volt a részemről, persze kellett is nekem egy ilyen figura, de akkoriban horribilis összegekért lehetett csak levadászni külföldről. Aztán teltek az évek, Eric csillaga leáldozott, de Pappa nem felejt! Atom kolléga volt az, aki először befogadott egy ilyen jószágot, bár közös életük nem volt a kezdetektől sem zökkenőmentes!:) Persze sárgultam(höhö) az irigységtől, nekem is kellett egy, noha jól kijöttem az ő lakótársával is. Atom persze egy csupa szív ember, és nem bírta nézni a szenvedésemet, és szerzett még egy Eric babát, amit megkaptam tőle születésnapra, vagy névnapra, vagy egy sikeres berúgás alkalmából... Már nem emlékszem az apropóra, de a lényeg, hogy az enyém lett!! (Atom egyébként valami Eric csempész, vagy tenyészti őket, mert rajtam kívül szerzett még jó pár példányt!) Köszönet neki még milliószor, milliószor, sokszor na!:) Persze akartam, hogy gyarapodjon az Eric família, így kiugrottam a gatyámból, mikor ráleltem egy mini Eric-re! Külsőre teljesen megegyezik az eredetivel, csak sokkal-sokkal kisebb. Egy turkálóban találtam meg, és másfél sajtburger áráért már az enyém is volt! Neve még nincsen, de szerintem a Levi jól passzol hozzá! Most már boldog a család, csak egy női Eric hiányzik a gyűjteményből!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://pappa.blog.hu/api/trackback/id/tr162676577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atom · http://atom.blog.hu 2011.02.21. 13:48:48

Zsíííííííííííííííííííííííííííííííííííííír! :D
süti beállítások módosítása