Hammer2-Kazal videopart

2011.12.04. 17:44

Negyedik állomás, Hammer 2, Sági Szabolcs része, de a magyar gördeszkás társadalom Kazalként ismeri! Igazi régi motoros a szakmában, Szombathelyen még az első generációk között pattogott, a mára már borzasztóan leamortizált MMIK előtti placcon. Őrült tempó, egyedi trükkök és véget nem érő manualok a védjegyei Kazalnak, meg persze, hogy régebben kb. az összes magyar versenyen ott volt, méghozzá úgy, hogy ő érkezett elsőként, de mindig utolsóként hagyta el a pályát! Egész nap csak nyomatta, igazi Duracell nyuszi a faszi! Mindig vidám, a gördeszkázáshoz való hozzáállása példaértékű, ha valahol meglátjátok, mindenképp hajtsatok vele! Kazal egyébként jó pár éve a világot járja, emlékszem, a HammerTime! 1 forgatásának a befejeztével utazott ki Barcelonába, és azóta is járja a világot, én már nem is tudom követni, merre lakik éppen. Sajnos emiatt a második Kalapácshoz nagyon kevés idő volt filmezni, ezért elég rövidke lett a része. Főleg park felvételek vannak, de nem is erőltettük az utcát, hiszen Kazal az ívek nagy barátja, nem volt feszültség, csak deszkázott, én meg rögzítettem, amit bírtam!:) Szerintem ezek ellenére  sincs ok a szégyenkezésre, főleg a switch trükköket elnézve! Szokásos menet, van Youtube link is, előző részek pedig szépen sorban: Intro/ Dávidka/ Stuki/ Karcsi. A felvételek 2008-2009-ben készültek, többnyire Szombathelyen. Tovább után a videó!

Jövő héten az "öribarik" következnek, Friends videopart!

A bejegyzés trackback címe:

https://pappa.blog.hu/api/trackback/id/tr903436906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Késharcos 2013.08.30. 18:16:51

Szevasztok!
Lenne egy meglepő kérésem. Furcsán fog hangzani, hiszen nem vagyok sem gördeszkás, sem szombathelyi. De Kazalnak az egyik jó barátja vagyok. Szeretnék vele beszélni már régóta, csak sajnos, elvesztek az elérhetőségei (e-mail, mobiltelefonszám ..stb.)
Lenne itt valaki aki megadná Kazal e-mail címét? Nagyon megköszönném!

Hajnal Pappa 2013.09.11. 07:56:03

@Késharcos: megkérdezem a mail-címét, de Facebook-on megtalálod.
süti beállítások módosítása