Kicsit módosul a szokásos heti Hammer-megosztás, ugyanis Gál Attila videóját már kiraktam 2 éve a netre, hátha találunk Atinak valamilyen szponzort. Gált egyébként ismerhetitek néhány Offlineshop reklámból is, nagyon bírom a faszit, szuperszerény ex-punk, akinek mindig van valami meglepetéstrükkje! Szeretünk Gál!! A fotóján a videórészében beadott best trickjének próbál odaverni, remélem tavasszal sikerül felvennünk, ősszel már majdnem megvolt a trükk!

A másik videórész már újdonság lehet azoknak, akik nem látták eddig a nagyfilmet! A sárvári METÁÁÁÁL faszik videója megnézhető mától, egészen pontosan Kiss Balázs aka. Bobi, és Németh Ádám, ismertebb nevén Skera része.  Bobit Subin keresztül ismertem meg, ugyanis ők együtt terrorizálták Sopront 3 évig a fősuli alatt, és helyett... Balázs egyébként először egy zalaegerszegi forgatásra tartott velünk, ahol majdnem összedeszkázta a részét, így mindenképp akartam, hogy kalapáljon a filmben egy tisztességeset! Sajnos nem egy helyen lakunk, és nehéz volt összeegyeztetni a forgatást, de így sem kell szégyenkeznie szerintem, nagyon élveztem a közös kamerázást. Skerát már jobban ismertem, bár a kezdetekben nagyon idegesítő hapsi volt, de csak megszoktuk egymást!:) Ádámnak viszont a hammer2 forgatása idején volt egy nagyon komoly térdműtétje, így csak pár trükkel szerepelteti magát, mégis az első hammer film: Év esése díj után a mostaniban is megérdemelten nyert, ugyanis Füreden majdnem elütötte egy autó!(02:43-nál) Tipik Skera... 

Következő héten jön egyébként a befejezés Fehér Attisnak a részével, és az outroval, de mivel hétfő január 2.-ra esik, ezért DEC 31.-ÉN, azaz SZOMBATON ESTE kapjátok a fő bombát SZILVESZTERI AJÁNDÉKKÉNT! Bobiékhoz pedig van Youtube link, Gál Attila part is, előző részek pedig szépen sorban: Intro/ Dávidka/ Stuki/ Karcsi/ Kazal/ Friends/ Subi. A felvételek 2008-2009-ben készültek, többnyire Szombathelyen. Videó lejjebb, vagy főoldalon belépve nyomod Tovább!

Ne feledjétek, szilveszter napján jön az utolsó rész Fehér Attilával és az Outro-val!

A bejegyzés trackback címe:

https://pappa.blog.hu/api/trackback/id/tr813495591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása