Milánnal (Kalapács Karcsi) 2016 végén egy átmulatott estén arra jutottunk, kéne valamit kezdeni itthon, annyira nincs semmi. Akkor már 6 éves felvételek is csücsültek a gépemen, amikből nem tudtam, hogy valaha lesz-e belőlük egy kész valami... bármi. Tehát jött az elhatározás, hogy csináljunk egy hangulatos versenyt, amit megtámogatunk egy filmpremierrel, ami ad egy végső deadline-t a projectemnek. Készült ezzel kapcsolatban velem és Milánnal is egy interjú, ott részletesebben is elmeséltük, mi a véleményünk a jelenlegi deszkás kultúráról itthon. Tavasszal sikerült össze hozni néhány videózást, csináltam plakátot, forgattunk egy promovideot! Közben elkezdtem vágni a filmet, hogy biztosan kész legyek augusztus 5.ére, ami rettentő gyorsan eljött!hammertime3-nj-21.jpgfotó: Nagy Jácint

A verseny nagyon jól sikerült, egyedüli hátráltató tényező a brutális meleg volt, de úgy voltam vele, inkább ez, mint ami egy nappal később jött... konkrétan az eső elmosta volna fél évi munkánkat. Mindenesetre respekt minden versenyzőnek, nézőnek, hogy kitartottak ebben a nagy kánikulában.

És a premier? Annyian voltatok, hogy nem fértem be az első vetítésre! A sok nevetés, örülés a szereplők megjelenésének, a trükkök utáni ovációk... ezt sosem fogom elfelejteni! Ilyenkor érzi az ember, mégis megérte! Pacsi azoknak, akik önzetlenül segítettek, nélkülük nem jött volna össze! Türi, Szkvess Pista, Rico, Jenő tanár úr és a Szabadidősport Szövetség, Zay, Radír, Stuki, Atom, Bubu, Máté, Atek, Dávidka, Viki, Móóni. És biztos kihagytam valakit, de ők azok, akik azonnal jöttek, ha kellett! Még egyszer meg szeretnénk köszönni az összes szponzornak, hogy hozzásegítettek ahhoz, hogy minél több nyereményt oszthassunk szét a srácok között. Medium, Lab, OfflineShop, Store13, Element, Garage Store, 60mph, Paycin Clan, Plutonium Banana, Criminal, Stég, Zsiger.

Persze tudunk a hibáinkról, de a visszajelzések alapján rendben volt amit csináltunk, úgyhogy eddig úgy tűnik, JÖVŐRE IS TALÁLKOZUNK VELETEK!

Köszönjük, hogy eljöttetek! Pappa, Karcsi és az egész Kalapács Team!

a film jövő héten lesz elérhető, aki viszont addig nem bír várni, pénteken lesz egy pót-vetítés a Medium-ban! Eseményért katt IDE!

A bejegyzés trackback címe:

https://pappa.blog.hu/api/trackback/id/tr1212725526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása