A Road zenekarral még mindig jó a kapcsolat, ha Budapesten lépnek fel, hívnak, hogy készítsek pár felvételt, biztos jó lesz valamire. Hát most eljött az idő, és 5 buli anyagát gyúrtam össze egy koncert-klipbe, ami a legutóbbi lemezük címadó dala. A májusi eseményről egyébként készült egy aftermovie annak az apropójából, hogy kisorsolták a koncert végén a hangszereiket. Nem sokan csinálják ezt itthon, az biztos... Ha tehetitek, kapjátok el őket valahol élőben, az egyik legjobb hazai rockzenekar jelenleg!road_tokeletesseg_live.jpg

Bigmekkel már régi az ismertség, az elsők között kértek fel videoklippre. Biggi tartott egy kicsi szünetet, de szerencsére visszatért, és ismét gondolt rám!:) Nem akart nagy sztorit, csak bandázni a brigáddal a városban, plusz egy-két egyéni szinkron, nem kell ide több, hiszen a dal rövid, és pörgős. Annyit kértem tőle, hogy akkor a banda legyen ütős, ne csak bambuljanak a kamerának... hát brutál srácok jöttek!:D
bigmek_maradok.jpg

Tirpa - A vállalhatatlan

2018.02.07. 16:46

Az év első klippje Tirpa címadó dala a Vállalhatatlan lemezről. Első live hip-hop klippem, nincs több hozzáfűzni valóm, az egyik kedvencem lett! Tirpáék nagyon jók voltak élőben, így elegendő volt a lemezbemutatón forgatni, a kiegészítő rappek pedig a Photoking-ben készültek. Nagy pacsi a közönségnek a közös jelenetért, imádtuk!
t_vall.jpg

Tetoválók Éjszakája 2017

2017.12.11. 16:14

Brutál volt az idei Tetoválók Éjszakája! Idén a képregények voltak a téma, ennek köszönhetően rengetegen jelentkeztek az ingyen-tetkókra, akkora volt az érdeklődés, hogy 11-körül be is jelentették a teltházat! A zenei rész is hozzásegíthetett a nagy érdeklődéshez, ugyanis majdnem duplája volt a fellépőgárda a két színpadnak köszönhetően, ahol párhuzamosan mentek a koncertek. Kellemes csalódás volt az AWS, Apey & the Pea, és a Madison Paradox fellépése számomra.

Szokásos bomba hangulat, ráadásul jövőre már májusban folytatódik a történet!ttn6.jpg


Tirpa - Holtkor

2017.11.16. 22:26

Itt a következő Tirpa, a Vállalhatatlan albumról! Minimal klippet szerettünk volna, amiben több helyszín váltakozik, és mindegyik álomszerű a maga módján. Néhány snittet meg kellett dolgozni after effects-el, leginkább a Liquify plugin-t használtam, plusz a Tilt-Shift converteremet is végre bevethettem, amivel a fókuszsíkot lehet eltolni. Erre a célra tökéletes volt a Sigma 1.8-as zoomobjektív, ami érdekes módon 18mm-en sem vignettált, pedig az átalakítóval a nagylátószögek eddig használhatatlanok voltak. Bomba cucc, imádom!

Többi Tirpa klippem INNEN és INNEN elérhető, egészen elképesztő nézettségeket futottak!holtkor_blog.jpg

Meeting Of Styles 2017

2017.09.16. 15:32

Elkészült az idei Meeting Of Styles event-videója is! A tavalyihoz hasonlóan most is nagyon hangulatos bulit hozott össze az ALL CAPS stábja! Nagyon örülök, hogy idén Hoek is ott volt a meghívottak között, továbbá Void is nagy kedvencem, vagy Azram, akinek a tavalyi bulin ismertem meg a cuccait. Nagyon hangulatos két nap volt, és még az esőt is megúsztuk! Remélem folytatódik ez a sztori, mert egy igen minőségi esemény, több hasonló kéne kis hazánkba!

A videóban használt grafika Fork munkája, továbbá pacsi Heat Ádám-nak a drónfelvételért!mos_2017.jpg

 

Tirpa - A bukott bálvány

2017.08.29. 00:46

Újabb videoklip Tirpával, a Vállalhatatlan kezdőtétele! Semmi világmegfejtés, szimpla Image-video, egy minimál sztorival, mégis ez az új kedvencem! Több helyszíni greenbox-os részt is szerettem volna, de elég nehéz volt egyedül mindent bevilágítani... de ami sikerült, annak nagyon örülök! Esedékes már egy mini stáb felállítása a jövőben.

Pacsi Azának, hogy beugrott, köszi a drone-os srácoknak, Barnának a vászonért, és pusszantás GiJoe spanomnak a top secret helyszínért!t_bukott.jpg

 

Hamm3R! FULL video

2017.08.14. 10:35

Rettentő sűrű év van mögöttem, utólag visszatekintve elég nagy vállalás volt ez a Hamm3R!-es sztori! A kezdeti lelkesedés után kiderült, nem olyan egyszerű a család és a munka mellett éjszakánként vagdosni, olykor-olykor kijárni filmezni, szervezni a versenyt, a premiert intézni, stb. Óriási segítségemre volt Milán, nem tudom elégszer elmondani, ha ő nem buzdít, még mindig egy vinyón porosodnának a felvételeim. Végül büszkén állíthatom, egy nagyon király eseményt hoztunk össze, így a folytatás mellett döntöttünk, talán még filmpremier is lesz jövőre;)

Visszatérve a filmre, szerintem az egész egy időutazás, hiszen vannak benne 8 éves felvételek, a legfrissebb pedig kb. 2 hetes. Továbbá az első, 2007-es HammerTime! előtti felvételeket is átnyálaztam, így akad olyan vágókép, ami 15 éves... Wow, durva belegondolni, hogy mennyi ideje imádjuk ezt a 4 kerekűt, pedig mintha tegnap lett volna, hogy megvettük a Tesco-s deszkát, hogy azzal majd jól beleollie-zunk a medencébe, vagy mikor elindultunk Kecsóhoz, mert elcsesztem a siófoki nyaralást, véletlen Keszthelyre foglaltam szállást. Mennyi király emlék, úristen!

Mindenesetre egy korszakot ezennel lezártam, mindent beleadtam ebbe a 24 percbe, remélem mindenkinek tetszeni fog ez a mi kis Kalapácsos stílusunk! Jó szórakozást hozzá!

(ui: a film sajna néhány mobil-eszközön nem nézhető, csak gépen, tényleg bekaphatja már a youtube!)hammer3.jpg

Milánnal (Kalapács Karcsi) 2016 végén egy átmulatott estén arra jutottunk, kéne valamit kezdeni itthon, annyira nincs semmi. Akkor már 6 éves felvételek is csücsültek a gépemen, amikből nem tudtam, hogy valaha lesz-e belőlük egy kész valami... bármi. Tehát jött az elhatározás, hogy csináljunk egy hangulatos versenyt, amit megtámogatunk egy filmpremierrel, ami ad egy végső deadline-t a projectemnek. Készült ezzel kapcsolatban velem és Milánnal is egy interjú, ott részletesebben is elmeséltük, mi a véleményünk a jelenlegi deszkás kultúráról itthon. Tavasszal sikerült össze hozni néhány videózást, csináltam plakátot, forgattunk egy promovideot! Közben elkezdtem vágni a filmet, hogy biztosan kész legyek augusztus 5.ére, ami rettentő gyorsan eljött!hammertime3-nj-21.jpgfotó: Nagy Jácint

TIRPA - Minden Jó

2017.04.01. 11:44

Véleményem szerint Tirpa a KillaKikitt-ből az egyik legjobb MC itthon! Egy idősek vagyunk, így T kicsit később kapcsolódott be az UG elitjébe, sajnos az akkori fiatalok közül kevesen voltak, akikre igazán felfigyeltem, az egyik ilyen forma ő volt. Szerintem Norba -Amíg a város alszik- szólóján (2007) találkoztam először ezzel az végtelenül prosztó, patika-pontos flow-val!! Azóta eltelt pár év, az Offline jóvoltából forgattunk is egyszer-egyszer, de mindenképp meglepett, mikor felhívott, hogy van egy frankó klip-ötlete, amit összehozhatnánk. Basszus, mégis mit lehet erre válaszolni?? Részemről ez megint egy one-man-show volt, így külön köszönet két kollégámnak, Dettai Benjaminnak és Kasztner Barnának a rengeteg segítségért!

Tehát hosszú idő után Tirpa új klippel jelentkezett, az új lemez úton, nagyon bomba lesz!!

(update: a klip egy nap alatt +100e, és 2. a felkapott videók között, bármit is jelentsen ez)

tirpa_minden_jo.jpg