MOS 2018

2019.01.22. 22:24

Nemzetközi graffiti-fesztivál a legkomolyabb writerekkel! Bármennyire is fárasztó, minden évben egy óriási élmény! Minden évben itt készül a legtöbb nyersanyag, bármilyen projectről is legyen szó! Fotómon pedig a legkomolyabb rendező úr;) !!ALLCAPS!!
mos_2018.jpg

2018-ban is megcsináltuk a lehetetlent, és újra volt gördeszkaverseny Szombathelyen! Hasonlóan hangulatos volt a megmérettetés, este pedig meg egy igazán beteg filmpremierrel örvendeztetett meg minket Karcsi, és a vasvári Plutonium Banana Crew. Legjobb idők!!

Nagy pacsi a következő cégeknek, hogy újra sikerült: Medium, Spricc, Store13, Element, DChungary, The9700Face, 60mph, Pepper, Criminal, Stéghammer_2018.jpgfotó: Béry Erik

Manki - Kell egy kéró

2019.01.21. 16:06

Manki nagy visszatérő, és most egy Trap-es szólódallal jelentkezett. A helyszín ismét a Terem22 volt.

Vágás: Csörköl Zsolt (Bigmek), animáció: Artim Rebekamanki_kero.jpg

Dorothy - Hűségriadó

2019.01.21. 15:58

Hosszú idő után egy újabb Dorothy klip! Epos Tomi vállalta a rendezést, amit 3 alkalommal rögzítettünk. Innen is köszi azoknak a rajongóknak akik eljöttek statisztának a házibulis felvételekhez, óriási élmény volt! A zenélős részek pedig a Terem 22-ben forogtak.dor_husegriado.jpg

A Road zenekarral még mindig jó a kapcsolat, ha Budapesten lépnek fel, hívnak, hogy készítsek pár felvételt, biztos jó lesz valamire. Hát most eljött az idő, és 5 buli anyagát gyúrtam össze egy koncert-klipbe, ami a legutóbbi lemezük címadó dala. A májusi eseményről egyébként készült egy aftermovie annak az apropójából, hogy kisorsolták a koncert végén a hangszereiket. Nem sokan csinálják ezt itthon, az biztos... Ha tehetitek, kapjátok el őket valahol élőben, az egyik legjobb hazai rockzenekar jelenleg!road_tokeletesseg_live.jpg

Bigmekkel már régi az ismertség, az elsők között kértek fel videoklippre. Biggi tartott egy kicsi szünetet, de szerencsére visszatért, és ismét gondolt rám!:) Nem akart nagy sztorit, csak bandázni a brigáddal a városban, plusz egy-két egyéni szinkron, nem kell ide több, hiszen a dal rövid, és pörgős. Annyit kértem tőle, hogy akkor a banda legyen ütős, ne csak bambuljanak a kamerának... hát brutál srácok jöttek!:D
bigmek_maradok.jpg

Tirpa - A vállalhatatlan

2018.02.07. 16:46

Az év első klippje Tirpa címadó dala a Vállalhatatlan lemezről. Első live hip-hop klippem, nincs több hozzáfűzni valóm, az egyik kedvencem lett! Tirpáék nagyon jók voltak élőben, így elegendő volt a lemezbemutatón forgatni, a kiegészítő rappek pedig a Photoking-ben készültek. Nagy pacsi a közönségnek a közös jelenetért, imádtuk!
t_vall.jpg

Tetoválók Éjszakája 2017

2017.12.11. 16:14

Brutál volt az idei Tetoválók Éjszakája! Idén a képregények voltak a téma, ennek köszönhetően rengetegen jelentkeztek az ingyen-tetkókra, akkora volt az érdeklődés, hogy 11-körül be is jelentették a teltházat! A zenei rész is hozzásegíthetett a nagy érdeklődéshez, ugyanis majdnem duplája volt a fellépőgárda a két színpadnak köszönhetően, ahol párhuzamosan mentek a koncertek. Kellemes csalódás volt az AWS, Apey & the Pea, és a Madison Paradox fellépése számomra.

Szokásos bomba hangulat, ráadásul jövőre már májusban folytatódik a történet!ttn6.jpg


Tirpa - Holtkor

2017.11.16. 22:26

Itt a következő Tirpa, a Vállalhatatlan albumról! Minimal klippet szerettünk volna, amiben több helyszín váltakozik, és mindegyik álomszerű a maga módján. Néhány snittet meg kellett dolgozni after effects-el, leginkább a Liquify plugin-t használtam, plusz a Tilt-Shift converteremet is végre bevethettem, amivel a fókuszsíkot lehet eltolni. Erre a célra tökéletes volt a Sigma 1.8-as zoomobjektív, ami érdekes módon 18mm-en sem vignettált, pedig az átalakítóval a nagylátószögek eddig használhatatlanok voltak. Bomba cucc, imádom!

Többi Tirpa klippem INNEN és INNEN elérhető, egészen elképesztő nézettségeket futottak!holtkor_blog.jpg

Meeting Of Styles 2017

2017.09.16. 15:32

Elkészült az idei Meeting Of Styles event-videója is! A tavalyihoz hasonlóan most is nagyon hangulatos bulit hozott össze az ALL CAPS stábja! Nagyon örülök, hogy idén Hoek is ott volt a meghívottak között, továbbá Void is nagy kedvencem, vagy Azram, akinek a tavalyi bulin ismertem meg a cuccait. Nagyon hangulatos két nap volt, és még az esőt is megúsztuk! Remélem folytatódik ez a sztori, mert egy igen minőségi esemény, több hasonló kéne kis hazánkba!

A videóban használt grafika Fork munkája, továbbá pacsi Heat Ádám-nak a drónfelvételért!mos_2017.jpg