Tamron 17-50 2.8

2011.02.22. 14:21

Mivel a napokban sikerült eladnom a Canon 18-55-ös KIT objektívemet, a Criminal Skateshop segítségével hozzájuthattam a régi nagy vágyamhoz, egy fix fényerejű zoom-hoz ebben a tartományban!

Ár/érték arányban a Tamron obija volt a nyerő, mert 2.8-on is szép végig a képe (egy nagyon picit lágy, de az videón észrevehetetlen), stabilizátor nélküli modellt kaptam, de nem bánom, mert a stabija hangos, ami videóra amúgy is alkalmatlan lenne. Jól jött a váltás, nagyon más egy masszívabb üveggel dolgozni, még ha nem is egy L-es kategória, szerintem közel van hozzá! KIT után nagy ugrás, pedig az sem egy rossz objektív! Az este csináltam egy kis tesztet otthon, a két hörcsögünk (Marxi és Frici) voltak a modellek, úgy sem készítettem róluk még dslr-el videót.

És akkor a videó:

Ezúton is köszönöm a Criminal Skateshopnak a bizalmat, nagyon jó kis filmek várhatóak a team-ről! A linkre kattintva megnézhetitek az eddig elkészült Criminalos filmeket! www.youtube.com/criminalvideo

A bejegyzés trackback címe:

https://pappa.blog.hu/api/trackback/id/tr742679729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Danika_ 2011.08.15. 21:08:13

Szia. Megkérdhezhetem, hogy milyen videó fényed van a képen? S hogy muzsikál a Tamron obi? Hogy vált be. Nézegetek 550D-hez kitobi helyett másik objektívet és szóba került ez az obi is. A másik Tamron pedig ez lenne: Tamron SP AF XR Di-II 17-50mm F/2.8 LD Asp. (IF) ez 113k

Hajnal Pappa 2011.08.22. 01:09:34

@_Danika_: Hello, bocs a megkésett válaszért, csak főleg facebookon kapok kommenteket. Nekem nagyon bevált a cucc, fényévekkel jobb a kitobinál, mivel fix a fényerő, és a 2.8 is jól tud jönni sokszor ebben a tartományban! Szerintem ennyiért nincs vetélytársa! Nézd meg a legújabb videóimat, szinte mindig ezt az üveget használom! Amit beírtál, olyan van nekem, legalábbis a begugliztam, 90 körül megvehető. Videó fény alatt a lámpára gondolsz? Egyszerű noname kínai ledes lámpa, 126 ledből áll. Üdv!
süti beállítások módosítása