7Réteg volt...

2010.12.06. 20:31

Túléltem a szombati 7Réteg premiert, Máté barátom már kevésbé.

Sajnos nem úgy jött össze a rendezvény, ahogy ők azt eltervezték, de az utolsó (pontosabban az utolsó előtti, mert az utolsót Milán szervezésében sajnos elmosta az eső) szombathelyi verseny után már tudom, milyen érzés szervezőként viselni, mikor nem sikerül a kezedben tartani a dolgokat, mert rajtad kívülálló okok miatt borul az egész kártyavár...Mindegy, nem teregetem a szennyest, majd Máté leközli valahol a körülményeket, ha gondolja!

(ápdét-Máté meg is tette: http://offline.hu/skateboard/2010/12/az-7reteg-bemutato )

A lényeg, hogy rengetegen voltak, nameg marha jól sikerült a harmadik szám! Minden gördeszkásnak és gördeszkát kedvelőnek a polcán szeretném látni a 7Réteg 3-at!!!

 

Pár napon belül leközlöm a videót, de sajnos a verseny elmaradása miatt nem lesz egy nagy mutatvány. Az interjúzást sem erőltettem a nagy kavarodás és a hely adottságai miatt. Egyébként a filmben elcsíphettek majd pár bekerült munkát, az első példányok kézhezvételét, és láthatjátok, mit hagytatok ki, ha nem voltatok ott...Ejnye!

A bekerült képeimet (egoegoego) még nem közlöm le teljesen, csak az egyiket ebben a formában, ahogy ki volt állítva jól! (álljon itt balra!) Amúgy a második fotó a lényeg, de azt direkt nem látni, nameg annyian voltak, hogy esélyem sem lett volna megörökíteni:) Annyit elárulok, hogy azon is Subsics Laci a sztár, és a képet elnézve a belógó csajszi is Subi-komáról álmodozhat!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://pappa.blog.hu/api/trackback/id/tr32497919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása