A beígért 7Réteg videó

2010.12.10. 16:43

Tegnap elkészült, ma publikálom is ide gyorsan!

Ha kedvet kaptál a könyv beszerzéséhez, a 7reteg@gmail.com címen tudsz rendelni, továbbá a videóinfóban megtalálsz minden webshop-os címet, hejj! 1000Ft, szóval nincs kifogás!:)

Kütyü-buziknak néhány infó a filmről! Leginkább egy bolhapiacozott, M42-es Chinon obival készült (55mm, f1.7), a jó fényereje miatt választottam, ugyanis a bulihely néhány pontján mocskosul kevés fény volt! Nem baj, Jézuska hozza az új fejlámpát remélem!:) Egyébként portréval nem illik kézből videózni, vagyis hát nem mindig szép a végeredmény, ezért vittem is állványt, de miután megtelt a hely, esélytelen volt azt felállítani! Persze gyökér agyam úgy gondolta, nem kéne eltenni a monopod-ot...Naszóval kicsit remegős, kicsit összeszedetlen, de a hangulat átjött remélem!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pappa.blog.hu/api/trackback/id/tr122507105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása