This is Element!

2010.12.13. 21:38

Jó szokásomhoz híven újabb film következik, most a Store13 megbízásából.

Bővült az Element gördeszkás cuccainak száma (nem rongálod a padokat, hanem lesz egy saját mobil csúszóboxod, ééértem??), amit DropSpot néven lehet keresni és meg- venni jól! Tüű Zsombi, és Katona Peti tesztelték a cuccokat, itt lejjebb:

A forgatással kapcsolatban annyit, hogy nagy mákunk volt, úgyhogy itt láthattátok az utolsó őszi délutánt 2010-ben, másnap megindult a lucskosmocskosundorító tél... Fehér Attila, a jelenlegi Element banda harmadik alanya sajnos nem tudott eljönni, vártunk is kicsit a videóval, hátha kapunk még pár hó-mentes hétvégét, hát nem jött össze, de ígérem, lesz pótlás Attis részéről! Annak viszont nagyon örültem, hogy Zsombor ráért, ráadásul rendesen megizzasztott, videó részei alapján fel sem tűnt, hogy ilyen gyorsan hajt, loholtam is utána rendesen!:) Mondjuk megértem Zsombor lelkesedését, pont azon a napon ünnepelte a születésnapját, így utólag is Boldogot!!!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pappa.blog.hu/api/trackback/id/tr92514140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása