Megfagytam

2011.01.04. 16:59

Utálom a telet...Ezt leszögezhetjük. De hogy ezek után, a Mátrában fogok hegyet mászni, hogy snow- boardozhassak? Na azt azért nagyon nem akartam magamnak!:) Egész pontosan Mátraszentistvánig másztunk, hogy megismerhessem a csúszás örömeit. AC fotós kolléga tartotta bennem a lelket, és csatlakozott hozzánk 2 újdonsült Volcom rider is.  Feladatom volt róluk anyagot gyűjteni, és a World Snowboard Day alkalmából csúszni egy jót. Hát egyik sem ment zökkenőmentesen! Szegény Criminal-osok kitettek magukért, küldtek deszkát, bakancsot, ruhát, minden szirszart, ami ehhez kell. Aztán persze kiderült, hogy nemjó a lábbeli, nem okés a kabát, satuba. Akkor béreltünk új bakancsot. Na az nem ment bele a kötésbe! Mélyentisztelt kölcsönző nem tudott adni megfelelő szerszámot a kötés lazításához, minek is az egy ilyen helyre, ugyanmár... Nagynehezen, konkrétan beletaposva (állítólag ülve kell, baszki, mire végzek, begyűjtök egy aranyeret!!) egyszer sikerült felcsatolnom azért a motyót, mert már elegem volt, hogy gyalog oda-vissza szambázunk a dombon a derékig érő hóban. Szupaa, első csúszás, nem is nehéz, ja csak én regular vagyok, a deszka pedig nagyon nem az, és egyből átfordított, bármit is csináltam...Első csúszás switch-ben azért nem a legjobb ötlet. Soha többé snowboard, grrr!

Na jó, úgyis lesz legközelebb (mert lesz) de nem lett szerelem, az tuti, pedig mindenki mondja, mekkoraúúááéé. Ha lehet nyáron csinálni, a betondzsungelben, gatyacsurgató kánikulában, akkor megszeretem, oké?:D A srácok azért ügyesek voltak, lett pár klassz felvétel, bár az első csúszás erőltetése miatt hamar besötétedett. Volt is mínusz 15-20 fok, AC-nek bejegesedett a szemöldöke, nekem befagyott a blendém.

A beázott cipőm, és blendefagyasztó hideg (ezt a kifejezést szabadalmaztatni kéne!) azért rásegített, hogy gyógyszerekkel, meg mézes negróval készüljek a szilveszterre. Hülye tél, hülye hideg... Folyt köv. pénteken!

A bejegyzés trackback címe:

https://pappa.blog.hu/api/trackback/id/tr282560364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása