Tetoválós-Rómeó vérzik

2011.02.01. 21:40

A napokban az Invictus Tattoo-nál videóztam az Offline tetoválós műsorába. Abból az apropóból kellett mennem, hogy a Rómeó Vérzik együttes néhány tagja kapott pár új dekorációt a testére. Jól viselték a fájdalmat, azt gondoltam, hogy sokkal borzasztóbb a dolog, bár azt mondták, vannak olyan részek, ahová kifejezetten horrorisztikus élmény varratni. A stúdióban egyébként van minden, metál hangulat, tetováló csajok, szóval tiszta LA Ink. Nagyon jó fej volt mindenki!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kész filmet nem én vágom, csak besegítettem, ráadásul SD-ben kellett videóznom, ami nem tett jót a HD mániámnak!:) Fotózni sem volt időm, mert sietni kellett, ezért be kell érni a videóból kivett képkockákkal! A továbbra kattintva még néhány picsör!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://pappa.blog.hu/api/trackback/id/tr862632066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása