Szlovákia-fotózás

2011.03.05. 16:43

Múlt héten Matéval és Zsombival Szlovákiába csusszantunk át Offline fotózásra. Mivel e357 Miki nem ért rá, így Zsombi fotózhatott, én meg sofőrködtem. Nem volt ezzel gond persze, csak még életemben nem vezettem Budapesten, autópályán meg pláne. Kép után tovább kattanni!

Nem baj, biztonságban odaértünk, ahol Fóti Dávid és kis csapata (KSC Crew) már várt minket! Nagyon kedvesek, tipikus összetartó brigád, mint ahogy a vidéki deszkásoknál lenni szokott. Lelkesen dokumentálgattam, felvételek majd láthatóak valamilyen videóblogomban, kisfilmemben, tudomisén. Jó helyük lesz!:) Utolsó képen Máté deszkájának mondhatunk búcsút, egy trükk sajnos 2 lapot (majdnem hármat) is megzabált, de hát ez a szintezéssel jár. Képek a következő Offline Magazinban!

A bejegyzés trackback címe:

https://pappa.blog.hu/api/trackback/id/tr432712999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása