Legal War

2011.03.14. 13:04

Felelevenítettem kicsit a graffitis múltamat, és elmentem nézelődni/fotózni egy gyönyörű vasárnapi délután a Shopp által megrendezett 2nd Legal War Jam-en. Kép után tovább kattanni!

A gyönyörű, napos délutánt mondjuk megszívtam, mert az Almássy Téri Szabadidőközpontot dekorálták a srácok, ami igen csak zárt és hideg volt. Ezen a festékszag sem segített, mert az számomra isteni és bódító, de egy zárt helyen, ilyen tömény adagban már kevésbé volt szupa. (Döme, igazad volt!) Viszont találkoztam régi cimborámmal, Sztoryval és kedves barátnőjével, Zsuzsival. Kis pajtásom (akit édesanyám Heftinek hívott mindig:P) dekorált is egy jót, miközben párjával szövetkezve, együttes erővel oltottuk minden mozdulatát! Ó, milyen csodálatos dolog a barátság!:) Taker is megmutatta magát, bár hamar egy mozit választott inkább barátnőjével a jégverem helyett...Jól tette! Később Kriminalface Jani haverom is megjelent, nélküle nincs graffitis vagy bármilyen Kriminal-os rendezvény! Köszi srácok! Sok a duma, jöjjön még néhány picsör!

A bejegyzés trackback címe:

https://pappa.blog.hu/api/trackback/id/tr692738189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása