TheShow-Krútól Krúig

2011.05.11. 23:13

Tátádádáááám!! És végre elkészült! A kicsi csúszás köszönhető a kevés ramnak a gépemben, a fényelő program is úgy gondolta, hogy megviccel,  ráadásul a kimentés csak négyszer szakadt meg, a feltöltés szintén! A forgatás alatt nem voltak egyszerűek a fényviszonyok sem, ráadásul féltettem a szettemet, de szerencsére ilyen gond nem volt! (kopp-kopp!) Már tudom, móka és kacagás a klipkészítés!:)

Sebaj, egy a lényeg, itt a Krútól Krúig, egy igazi street video, részemről próbáltam hozni a régi Sick Business-es feelinget, nyílván csak matricákkal, a festésből még baj lehetett volna a későbbiekben. (Mert ez itt Mo, ééérteeem?) A premier az offline.hu-n volt természetesen, megosztani ér, lájkolgatni ér, nameg szólni a zenész ismerősöknek, ha valakinek megjött a kedve a klippezéshez, és tetszett neki a stílusom! Suppah-t idézve: "Dobd a szettem krútól krúig!"

ui:Úgy tűnik, sikeres lesz a klip, mert a film linkje még nem volt nyilvános, mikor az offline-nak küldtem, de valaki megszerezte, és elkezdett terjedni a neten...duuurva!

ápdét: Már a hiphop.hu, a Subba és a Grime Daily is a kegyeibe fogadta a klippet! Jessz!

A bejegyzés trackback címe:

https://pappa.blog.hu/api/trackback/id/tr862897120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása