HammerTime!2 ONLINE

2011.11.13. 17:35

Eljött az idő, hogy onlájn elérhetővé tegyem második gördeszkás nagyfilmemet, a HammerTime!2-t! Persze ebben is van egy kis csalafintaság, mert hetente fogom felrakni a deszkás részeket, úgyhogy Fehér Attila XAFT-különdíjas, 7 perces videója zárja majd a mókát!:) Ha azt hiszitek, a Földtörténetben mindent láttatok, nagyot tévedtek! Első körben a film Intróját, és Mihályfi Dávid deszkás csemegéjét adom, ez utóbbit Dév szponzora, a Garage Store jóvoltából a Krew támogatta! Köszönet nekik!

Dávidot még akkor ismertem meg, mikor kis pöcsös volt, és a nyakunkra járt, hogy tanítsuk meg ollie-zni. Baromi idegesítő volt, de anyukája, deszkásmuter Eszti minden versenyre elvitte, a faszi meg csak fejlődött és fejlődött, hihetetlen rutint szerzett magának! Azóta a kiskölykös, esetlen stílusát is levetkőzte, nagyon szépen deszkázik, és egyre több technikás trükköt tanul, de ne feledkezzünk meg a lépcsőzésről sem, a 10-est kb 14 évesen flippelte le...Nem piti!

Sok zenét bezabál a jutub, ezért a vimeo-n lesznek fenn a részek, de ettől függetlenül youtube-ra is megpróbálom tölteni őket, így Dávid részét is!

A felvételek 2008-2009-ben készültek, többnyire Szombathelyen. Tovább után a videók!Jövő héten Standy "Stuki" Peti jön!

A bejegyzés trackback címe:

https://pappa.blog.hu/api/trackback/id/tr323374885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása