Na elérkeztünk az utolsó állomáshoz, Fehér Attila videórészéhez! Ezzel a remek filmmel, és az Outro-val kívánnék magam és kis csapatunk nevében is Boldog Új Évet minden gördeszkás és nem gördeszkás, de azt elviselő pajtásomnak!:) Köszönöm, hogy hétről hétre néztétek a feltöltött részeket, a blogon is príma nézettséget produkált, akik viszont régebben megvették a dvd-t, azoknak további ezer köszönet még egyszer!

Attiláról is essen pár szó, szerintem mindenki ismeri, mondjuk vele sem indult túl jól a kapcsolatunk,mert mikor elkezdett deszkázni, egy idegesítő mongol törpe volt még, legszívesebben felrúgtam volna, de basszus, már akkor kurva jól nyomta a kis mocsok!:D A film közepén van is egy felvétel róla az akkori időkből... durva! Azóta persze kikupálódott, és szerintem egy igen príma részt hoztunk össze. Én legalábbis büszke vagyok rá, Xaft-on is kapott egy különdíjat, tehát annyira tényleg nem lehet rossz! Ati azóta bezsebelt néhány szponzort is, a Sima Skateboart lapokkal látja el, a magyar Element pedig cipőkkel támogatja a faszikám fejlődését! 

Plusz infó a befejező trükkről, mert az tényleg nem volt kispálya! A legutolsó hétre halogattuk, nem örültem neki, de Attila bizakodó volt. A spot az általános iskolám udvarán található, de a suliban felújítás volt, így az első alkalommal kikergettek minket a melósok, mondván ez most építkezési terület. Fasza! Ezután este 7kor kezdtünk, és nyomtuk amíg teljesen nem lett sötét. Így ment ez talán 3 napig, ugyanis minden alkalommal volt egy laptörés, ráadásul Ati sarka sem bírta túl jól a kiképzést... Legleglegutolsó nap reggel 6 körül mentünk, hátha meg tudjuk előzni a melósokat, de nem volt szerencsénk, még pénzt is hozott Attila, hátha le tudjuk őket fizetni a maradásért cserébe. Szerencsére az építkezés vezetőjét meg tudtuk győzni, és a trükk is összejött, nem perfect, de hát micsoda kombó már, tessék megnézni!! 

Van Youtube link, itt pedig az Outro, előző részek szépen sorban: Intro/ Dávidka/ Stuki/ Karcsi/ Kazal/ Friends/ Subi/ Bobi és Skera/ Gál Ati. A felvételek 2008-2009-ben készültek, többnyire Szombathelyen. Videó lejjebb, vagy főoldalon belépve nyomod Tovább! Bejjjéék!

A bejegyzés trackback címe:

https://pappa.blog.hu/api/trackback/id/tr373509743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása