Óóó, Prága!

2012.07.23. 11:43

Prága egy nagyon különleges hely a magyarok szívében, főleg ha szeretjük a sört, pláne, ha még deszkázunk is! Egy nagyon laza város, olyan mint BP, csak barátságosabb, élhetőbb, és lassan olcsóbb is... Először 2005-ben voltam a középiskolás osztálytársaimmal egy sörtúra alkalmával, még vonattal, ami nem volt a legjobb ötlet (a hazautat állva tettük meg!), de akkor még nem volt Orindzsvéz! Következő látogatásom kb 2008-ra tehető, már sokkal szervezettebben mentünk, a második HammerTime!-ba gyűjtöttünk felvételeket. Külön respect jár Doii-nak, hogy elviselte 7 hapsi lábszagát, és folyamatos oltogatását!:D Legnagyobb élmény, főleg, hogy ott ünnepeltem a születésnapomat, a srácoknak hála, kellő Becherovka-val! A következő években valahogy sosem jött ki a lépés, így csak idén sikerült ismét eljutni szeretett városomba Criminal Skateshop csapatával! Folyt a sör meg a burn, megnéztük a Mystic-et, rengeteget filmeztünk, meg főleg ittunk... sört?? Remélem jövőre is tali a Sztálinon!

A bejegyzés trackback címe:

https://pappa.blog.hu/api/trackback/id/tr964672358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tamás J. Bertalan · http://tamasjbertalan.tumblr.com 2012.07.23. 13:36:48

"Először 2005-ben voltam a középiskolás osztálytársaimmal egy sörtúra alkalmával, még vonattal, ami nem volt a legjobb ötlet (a hazautat állva tettük meg!)"

Nono, csak a magad nevében, én a vonatülések alatt aludtam egy törölközővel a fejem alatt. :)

Hajnal Pappa 2012.07.24. 12:35:55

@TJB: Az az odaúton volt,emlékszem,a határőrök sem vettek észre!:D
süti beállítások módosítása