Kamerám előtt Lizard King!

2013.07.16. 21:26

Hatásvadász cím, de annyira király, hogy meg is történt! Nálunk járt a Supra csapata, aminek eredménye egy felturbózott Deszkás Piknik lett. A tavalyi DC demo után egyre jobban kezdem úgy érezni, hogy TALÁN végre felkerülünk arra a bizonyos európai deszkás térképre, amin már rég helyünk lenne, már csak egy olyan park hiányzik, ahová büszkén meginvitálható egy ilyen külföldi delegáció a fővárosban. Látszott, hogy néhányan nem tudtak mit kezdeni az Erzsi pályával (nem is deszkázott mindenki), de ez nem a szervezőket minősíti, nem ők tehetnek arról, hogy jelenleg ez a park a legalkalmasabb egy ilyen Demo lebonyolítására. Ezúton is nagy pacsi nekik, hogy ilyen dolgok történhetnek itthon! Ennek ellenére szuper volt a hangulat, láthattunk komoly trükköket, és a halszemem is megúszta Pat Rumney, vagy Jim Greco hatalmas eséseit. Utóbbi kitartása példaértékű volt, remélem sok néző merített egy kis inspirációt a műsorból.

Lizard képe alatt a videóm a dedikálásról/Piknikről/demóról. Plusz van egy HVG-s anyag is a felvételeimmel, kiegészítve interjúkkal! Jó szórakozást faszikáim!Lizard.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://pappa.blog.hu/api/trackback/id/tr865407491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása